Projecten

Kookboek

Dit /kookboek bevat de favoriete recepten van Floris van de Sande, maar ook recepten die hij nog verder wil ontdekken. Een paar Shorcuts creëren de website.

Archief

Cadeaus voor Mannen

Een selectie van producten die geschikt zijn voor bijna alle mannen in je leven.
ruimtegever.com/winkel

Camera polsband

Echt lederen polsband voor uw camera. Voor meer zekerheid én stijl. Past op iedere camera en geeft meer vertrouwen.
Ik begon met het maken van deze polsbanden omdat ik een lederen polsband voor mijzelf wilde, maar deze nergens kon vinden.

Deze handgemaakte polsbanden, gemaakt van riem leder, zijn sterk, flexibel, buigbaar en met een uiterlijk die door gebruik alleen maar mooier wordt.
Het leer is omwikkeld met zwart ijzergaren voor extra sterkte en duurzaamheid.

ruimtegever.com/winkel

Flight log

De Flight log heeft ruimte voor 25 vluchten aan gegevens, inclusief locatie, weer, batterij gebruik, en nog veel meer; waaronder de pre-flight en vlucht checklist. Daarnaast is er plek om notities over de vlucht met uw UAS te noteren.
ruimtegever.com/winkel

Japanse Haak

Verlies je sleutels nooit meer met je deze onverwoestbare sleutelhaak.
De Japanse Haak is sleutelhanger om je sleutels veilig en gemakkelijk aan je broek vast te haken. Gemaakt van massief messing en standaard geleverd met een sleutelring.
ruimtegever.com/winkel

Architectenblok

Het Architectenblok is een handgemaakt schetsboek voor architecten, ontwerpers en iedereen met een voorliefde voor een puntraster.
Dit A4-formaat schetsblok, met meer dan 100 pagina's aan schetspapier, is gemaakt van 170 grams 100% gerycycled papier en kan dankzij de stevige achterkant overal gebruikt worden. Het geheel wordt bij elkaar gehouden door een roestvrijstalen ringband.
www.architectenblok.nl

de Slimme Tuin

foto van de slimme tuin module met beplanting
Onderzoek naar een modulaire tuin die zich aanpast aan de wensen van de gebruiker en rekening houdt met de wensen van het groen.

Onze keuzes

Onze keuzes is de plek waar je de beste producten, diensten en vermaak kan vinden voor de moderne man.

Iedere maand vindt Onze keuzes die producten die jouw leven beter zullen maken, of het nu literatuur, software, gadgets, kunst, design en meer is. En altijd zijn de collecties gevuld met die dingen die iedereen moet hebben.
www.onzekeuzes.nl

Boom breedte

De standaard voor het aanduiden van de verschillende boom breedtes waarmee ontwerpers werken
Boom breedte