Bedankt.

Alles op deze site bestaat door de steun van mensen zoals jij — er zijn geen advertenties of betaalde product promoties. Steun komt binnen op twee manieren: mensen die een directe donatie maken, of mensen die een product of dienst afnemen via een van de onderstaande linkjes.

Ondersteun Floris rechtstreeks

via een maandelijkse donatie of eenmalig via PayPal of CreditCard? je kunt ook iets kiezen van mijn whishlist en misschien ontdek je daar wel iets tofs‽

Door een donatie te geven help je deze site te blijven bestaan; bedankt daarvoor.

De maandelijkse donaties lopen via Patreon en de eenmalige donaties verlopen via PayPal.

Waarom ondersteuning?

Jouw donatie helpt met het schrijven voor deze site en geeft een kans aan andere digitale uitingen. Een donatie zorgt ervoor dat de site onafhankelijk blijft en hierdoor onafhankelijk en eerlijk advies kan geven aan jou, de lezer.

Mocht je liever geen donatie doen of de mogelijkheid niet hebben, huur mij dan in voor het automatiseren van jouw digitale leven, het bouwen van jouw nieuwe website, of het vormgeven van jouw tuin of buitenruimte. Of deel de artikelen met bekenden.

Je mag je natuurlijk ook altijd inschrijven voor de /nieuwsbrief


Kortingscodes

Een andere optie is om een van de onderstaande diensten/leveranciers te gebruiken; dit zijn allemaal producten/leveranciers die ik zelf gebruik en aanraadt. De onderstaande kortingscodes geven jou en mij een fijne korting.

vandeBron

Groene energie van Nederlandse bodem en via deze link krijgen we allebei €150,- korting
vandeBron

SkillShare

Veel verschillende cursussen van bekende en minder bekende mensen over veel verschillende dingen. Perfect om iets op te frissen of helemaal nieuw te leren.
link: SkillShare

AirTable

Dit is de database app en niet alleen voor programmeurs! Dit is een hele mooie visuele manier om je data op te slaan of je vakantie te plannen. Daarnaast werkt dit goed samen met Zapier en Opdrachten. Ik gebruik deze bijvoorbeeld voor mijn boekenlijst
link: AirTable

Dropbox.

Waarschijnlijk heeft iedereen al een Dropbox account, maar mocht je die nog niet hebben, via deze link kun je een nieuwe aanmaken en krijg je 500 mb extra opslag. Het is een geweldig makkelijke manier om documenten te delen.

ResqueTime

Voor als je jouw tijd moet bijhouden, of het nu voor je eigen bedrijf is of van je baas moet, deze app legt alle documenten en sites vast.
link: ResqueTime

Versio

Een goede plek voor al je domeinnamen en servers voor een eerlijke prijs.
link: Versio

Setapp

Een geweldige verzameling aan Mac apps die je allemaal kunt gebruiken voor een vaste maandelijkse prijs; gegarandeerd dat er meerdere apps voor jou tussen zitten.
link: Setapp

Boldking

Een fijne scheerbeurt krijg je door goede mesjes te gebruiken die je regelmatig vervangt; dit doet beide.
kortingscode €2: OTQ2MTY3

SkillShare

Voor als je iets wilt leren of jezelf wilt verbeteren; bijvoorbeeld icon design door Aaron Draplin
2 maanden gratis: SkillShare

Drop

Heel veel mooie producten voor mooie prijzen, zeker als je van toestenborden, koptelefoons, messen, en pennen houdt.
$10,- korting: Drop

Bedankt.