Veranderingen en Data

Ik slaap 7% minder in de zomer dan in de winter.

Ik blijf nog steeds vroeg naar bed gaan, vergeleken met de rest van de wereld dan... iedere avond lig ik rond 10:30 uur in bed, terwijl het gemiddelde 23:50 uur is. Ach, het verklaart waarom ik zo vroeg kan opstaan.

Het beetje extra slaap, en goed nadenken over hoe ik werk, zorgt ervoor dat ik iedere dag 5:15 uur productief werk verricht achter de computer en nog eens 1:10 uur buiten de computer om. De rest van de tijd is minder productief en werk ik me door mijn (gemiddeld) 62 mails per dag heen of zorg ik ervoor dat ik wat meer beweeg; 7.000 stappen i.p.v. 5.000 stappen in de winter op een dag.

De afgelopen maanden ben ik meer muziek en minder podcasts gaan luisteren. Soms wil ik zelf denken, maar wil ik nog steeds achtergrond geluid. Ik luister naar zo’n 28 liedjes op een dag; wat neerkomt op een podcast per dag minder. Het is een begin...

En als laatste, 12% van de dagen voel ik me geweldig en geniet ik echt. 3% van de dagen zijn slecht en 1% van de dagen wil ik niet eens aan herinnerd worden. Gelukkig is zijn de overige 84% procent van mijn dagen gewoon goed. Eigenlijk ben ik dus best gelukkig‽